Streetfishing competitie Sportvisserij Midwest Nederland

Alkmaar, Utrecht, Lelystad, Amersfoort, Haarlem en Amsterdam. Dat zijn de steden waar de streetfishing competitie van Sportvisserij MidWest Nederland in 2016 neerstrijkt.

Na het succes van de eerste editie in 2015, organiseert Sportvisserij MidWest Nederland dit jaar opnieuw een wedstrijdreeks voor streetfishers. In Alkmaar (21/2), Utrecht (6/3), Lelystad (20/3), Amersfoort (29/5), Haarlem (12/6) en Amsterdam (26/6) wordt er gestreden voor dagprijzen én de hoofdprijs in de vorm van een geheel verzorgde visdag. Daarnaast zijn er hengels, molens en andere mooie prijzen te winnen. Bij de eerste wedstrijd ligt er voor alle deelnemers een goed gevulde goodie bag klaar.

Gratis deelname

Deelnemen aan de competitie is gratis en doe je in een team. Dit bestaat uit vier deelnemers van 10 jaar en ouder, waarbij twee streetfishers 21 jaar of ouder mogen zijn. Ieder team mag bovendien twee deelnemers op de reservelijst hebben staan
 Van de zes wedstrijden moet je er minimaal vijf meedoen om in aanmerking te komen voor de prijzen. Daarbij tellen de 15 grootste baarzen, 10 grootste snoekbaarzen en 5 grootste snoeken voor het volle pond mee (een centimeter vis is 1 punt). De overige vissen die je vangt tellen voor 1 punt mee.
Inschrijven voor de streetfishing competitie kan tot 14 februari via www.sportvisserijmidwestnederland.nl

 

 streetfishing-2016-poster-small_81669

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *